Normalitat, al transport escolar del Consell Comarcal del Ripollès

27 de gener de 2017

El transport escolar del Ripollès s’ha desenvolupat aquest matí amb normalitat en totes les modalitats i per a totes les etapes educatives arreu de la comarca. Ahir a la tarda, després d’analitzar l’evolució de la meteorologia i de la viabilitat de la xarxa de carreteres, el dipositiu especial de nevades del Consell Comarcal del Ripollès va decidir, en coordinació amb Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya, restablir el servei. Amb tot, el dispositiu va seguir les informacions meteorològiques fins a última hora de la nit i ha fet un darrer control a primera hora del matí, abans d’activar les primers línies del transport.

Segons les informacions facilitades pels ajuntaments i les direccions dels centres educatius, tots han obert portes i han reprès l’activitat docent amb tota normalitat. Tot i així, el dispositiu especial de nevades del Consell Comarcal del Ripollès segueix actiu supervisant l’evolució de la meteorologia i la viabilitat en coordinació amb Protecció Civil i els ajuntaments.

 

Pel que fa a l’estat de les carreteres, i segons el Servei Català de Trànsitaquest matí no s’ha registrat cap incidència i no hi ha cap incidència a cap punt de la xarxa

 

Compartiu-ho amb: