El Consell Comarcal del Ripollès dóna suport a la Federació de Persones Sordes de Catalunya

10 de febrer de 2017

El vicepresident del Consell Comarcal del Ripollès Josep Coma i el conseller de Cultura, Salut i Consum, Josep Estragués, han atès a Ripoll la visita d’una delegació de la Federació de persones sordes de Catalunya (FESOCA), encapçalada pel seu president, Antonio Martínez, i també representants de l’Associació de persones sordes del Ripollès (APSR). La trobada s’ha emmarcat en la vocació d’atendre les inquietuds de tots els col·lectius de la comarca i oferir suport a la seva tasca.

El president de la federació ha explicat a Coma i Estragués l’organització estructural i les funcions principals de l’entitat així com els serveis que ofereix a les persones sordes de tot el país. De la seva banda, el Consell Comarcal del Ripollès s’ha posat a la seva disposició en cas que necessitin suport en les gestions que emprenguin amb altres organismes o institucions. A més, Martínez ha posat sobre la taula la possibilitat de col·laborar per millorar l’accessibilitat als integrants d’aquesta part de la societat ripollesa. El Consell Comarcal s’ha compromès a estudiar aquesta petició per donar-li la millor resposta dins les seves competències i estructures.

El vicepresident i el conseller de Salut ripollesos també han informat els representants de la Federació de persones sordes de Catalunya de les diverses línies de subvenció que ha aprovat recentment el Consell Comarcal del Ripollès. Són més quantioses que les del 2016 i, com sempre, estan obertes a totes aquelles entitats amb projectes de vocació comarcal. Així mateix, se’ls ha informat dels requisits i els procediments a seguir per accedir-hi, tal com s’estableix al Pla estratègic de subvencions, publicat a la pàgina web.

Compartiu-ho amb: