El Consell Comarcal organitza la primera Trobada de gent gran del Ripollès

20 de juny de 2017

Amb l’objectiu de contribuir a l’oferta d’oci per a la població de més edat de la comarca, afavorir a la descoberta del nostre patrimoni entre els habitants i promoure la cohesió entre els ciutadans dels diferents municipis, el Consell Comarcal del Ripollès impulsa la celebració de la primera Trobada de gent gran del Ripollès. L’esdeveniment se celebrarà coincidint amb la diada de Sant Pere, el proper 29 de juny, al santuari de Núria. Es tracta d’una iniciativa impulsada per les àrees de Serveis a les persones i de Presidència del Consell Comarcal del Ripollès, amb el suport de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

 

Vall de Núria

 

La Trobada de gent gran del Ripollès busca ser una diada de germanor. Consistirà en un viatge conjunt fins a la vall de Núria. Un cop allà, els visitants podran visitar lliurement el santuari així com les instal·lacions turístiques. A continuació, al migdia, es farà una arrossada popular. El preu de l’excursió és de 25 euros i inclou el transport amb autocar des de tots els municipis a excepció de Ribes de Freser i Queralbs, en què el viatge començarà des de les estacions de cremallera. En el cas de Ribes, serà l’estació de Ribes Enllaç. És per això que per als habitants d’aquestes dues poblacions el preu de l’excursió és més reduït: de 20 euros.

Les places per participar a la Trobada de gent gran del Ripollès són limitades. Les inscripcions ja són obertes i es poden fer als dinou ajuntaments així com també als casals de gent gran de la comarca fins aquest divendres, 23 de juny. Per fer realitat aquesta celebració, el Consell Comarcal del Ripollès té previst noliejar expressament nou autocars i tres trens cremallera.

 

A continuació detallem els horaris de sortida des de cada municipi. Cal ser-hi amb deu minuts d’antelació i quinze, en el cas de Ribes i Queralbs. Els punts de sortida són els habituals, excepte els que estan detallats en cada cas. Atenció, perquè un cop tancades les inscripcions i feta la redistribució de places, alguns dels horaris han canviat i queden de la manera següent:

 

· Campdevànol (davant l’escola Pirineu): 8.30 h

· Gombrèn: 8.10 h

· Pardines: 8.40 h

· Queralbs (estació cremallera): 9.30 h

· Ribes de Freser (estació Enllaç cremallera): 9.10 h

· Ripoll (estació d’autobusos): 8.20 h

· Ripoll (parada monestir): 8.25 h

· Sant Joan de les Abadesses: 8.15 h

· Sant Pau de Segúries: 8.00 h

Compartiu-ho amb: