El consell comarcal ha finançat el transport de més de 5.000 alumnes en activitats del Servei educatiu del Ripollès

12 de juliol de 2017

La cooperació entre les diferents administracions és clau per prestar serveis de qualitat i fer-ho de forma eficient. La complicitat entre el Consell Comarcal del Ripollès i el Servei educatiu del Ripollès n’és un exemple. Per això i per contribuir a complementar-ne la formació acadèmica, el consell comarcal ha finançat el cost del transport perquè els alumnes de tots els centres escolars ripollesos poguessin gaudir de les activitats organitzades o coordinades pel Servei educatiu del Ripollès.

Concretament, entre totes les activitats del curs 2016-2017, s’ha arribat a la xifra de 5.332 places de transport escolar subvencionades, entenent que alguns alumnes han participat a més d’una activitat. Tot plegat ha suposat el desemborsament, per part del Consell Comarcal del Ripollès, de més de 6.000 euros.

El desglossament de les activitats és el següent:

 

Trobada de música tradicional del Ripollès

·222 alumnes de cinquè d’educació primària

 

English Day

· 244 alumnes de sisè d’educació primària

· 184 alumnes de quart d’educació primària

 

Trobada d’educació física

· 244 alumnes de sisè d’educació primària

(cofinançat conjuntament amb el Consell Esportiu del Ripollès)

 

Visita cultural a Ripoll

· 135 alumnes de sisè d’educació primària

· 92 alumnes de 6è d’educació secundària obligatòria

 

Dilluns a taula

· 67 alumnes de quart d’educació secundària obligatòria

 

Audicions

· 2.027 alumnes d’educació infantil i d’educació primària

 

Teatre en anglès

· 1.368 alumnes d’educació primària

 

Obra de teatre de la Fundació MAP

· 3.505 alumnes de cicle superior d’educació primària i d’educació secundària obligatòria

 

Podeu trobar més detalls sobre cadascuna de les activitats al web del Servei educatiu del Ripollès.

Per al curs vinent, la previsió del Consell Comarcal del Ripollès és finançar el mateix volum de transport d’alumnes per les activitats organitzades o coordinades pel Servei educatiu del Ripollès. L’objectiu és seguir col·laborant estretament en la mateixa línia en benefici dels estudiants de la comarca i de la comunitat educativa per extensió.

Compartiu-ho amb: