El Ripollès, divendres, a Tatuats pels Pirineus

9 de novembre de 2017

Aquest divendres, a les 22 h, el 33 emet una edició del programa “Tatuats pels Pirineus”, dedicada exclusivament al Ripollès. Fa uns mesos, la periodista alturgellenca Eva Clausó va contactar amb el consell comarcal per demanar assessorament per desenvolupar aquest projecte i demà finalment veurà la llum.

 

tatuats-pels-pirineus

 

Tal com s’explica a la sinopsi del programa, en aquest viatge pels Pirineus, Eva Clausó arriba a Planoles, on l’espera Enric Gràcia, un alcalde totterreny. Amb ell descobrirà com saber si una carrerola és bona o no, anirà als llacs de Pardines, a la mina Saragossa i visitarà la Núria, una guia amb qui menjarà tota mena de plantes. A Bruguera coneixerà la Marina, una pastora de 90 anys, i anirà a Vilallonga del Ter per veure un drac gegant. Menjarem carn de corder i acabarem a Ripoll fent botes i anant a un casament molt especial.

Més informació, al web del programa.

 

Compartiu-ho amb: