El consell comarcal i l’Obra Social “la Caixa”, units davant la pobresa infantil del Ripollès

15 de novembre de 2017

“Avançar com una societat compacta” i “redoblar esforços perquè no cruixi”. Així és com Joan Manso, president del Consell Comarcal del Ripollès, ha definit l’objectiu que persegueixen les polítiques socials comarcals que desenvolupa el Consorci de benestar social del Ripollès. Ha estat en el marc de la formalització d’un donatiu de 5.000 euros de l’Obra Social “la Caixa” amb què l’entitat vol contribuir a combatre els efectes de la pobresa entre la població infantil ripollesa.

Manso ha valorat com “un honor” la possibilitat de col·laborar amb aquesta institució per, any rere any, treballar per contribuir a tenir una societat equilibrada “on ningú es quedi enrere”.

A l’acte hi ha participat Carles Juanola, director de Banca institucions de CaixaBank a Girona, juntament amb Montse Benítez, directora de l’àrea de negoci de CaixaBank al Ripollès i la Garrotxa. Juanola ha explicat que, des de l’Obra Social “la Caixa” es treballa “per ser al costat de les persones quan més ho necessiten”, motiu pel qual treballen amb les entitats del territori, “per arribar al major nombre de persones necessitades: nens, famílies i persones en risc d’exclusió social que necessiten suport i recursos per superar els moments més difícils”. Juanola ha agraït a aquesta institució ripollesa i al Consorci de benestar social del Ripollès la tasca que fan en polítiques de cohesió social.

 

83 BENEFICIATS

Elisabeth Ortega, directora del consorci i que també ha participat a l’acte, ha explicat que aquest donatiu permetrà “complementar els ajuts de menjador escolar per a famílies que no poden fer front als pagaments”. També se’n destinarà una part a aquelles que no tenen accés a les beques ordinàries per al servei. Ortega ha concretat que aquests diners beneficiaran 83 infants de la comarca, majoritàriament d’entre sis i dotze anys.

Compartiu-ho amb: