La gent gran escollirà a la Fira de les 40 hores la destinació de la seva propera trobada comarcal

14 de març de 2018

Coincidint amb el trentè aniversari del Consell Comarcal del Ripollès, enguany la institució serà present a la Fira de les 40 hores de Ripoll amb un estand propi. Allà, mitjançant diversos materials i suports, es farà difusió dels serveis que presta el consell i es repartirà marxandatge entre els visitants. All llarg dels dies que dura la fira, també hi faran acte de presència el president, Joan Manso, així com diversos consellers comarcals.

Aprofitant l’avinentesa, s’han preparat fullets informatius de serveis l’Oficina de consum, el d’identitat digital idCAT mòbil, el Refugi d’animals del Ripollès o el servei de recollida de residus. En relació a aquest darrer servei, també es donaran als visitants bosses reutilitzables per a la recollida selectiva, contenidors airejats petits per llençar-hi la matèria orgànica i rotlles de bosses biodegradables específiques per a aquests cubells. Pel que fa al marxandatge, s’han elaborat unes xapes amb l’eslògan “Viure al Ripollès m’agrada”, amb què es vol contribuir a posar en valor els punts positius de viure a la comarca i fomentar-hi l’arrelament. També es regalaran globus amb el logotip del consell comarcal als infants.

 

CONSULTA CIUTADANA

Aprofitant la presència a la Fira de les 40 hores, el Consell Comarcal del Ripollès vol consultar a les persones majors de 65 anys quina volen que sigui la destinació de la segona Trobada de gent gran del Ripollès. Les opcions proposades són la vall de Núria per Sant Pere, el castell de Mataplana i el museu del comte Arnau o bé el Molló Parc. Tothom qui ho vulgui, podrà adreçar-se a l’estand del consell i introduir la papereta a una urna escollint una de les tres opcions. Per participar a la consulta només caldrà identificar-se amb el DNI per evitar les votacions reiterades. Per facilitar que tota la gent gran que ho vulgui pugui implicar-se amb aquest procés de participació ciutadana, els residents fora del municipi de Ripoll ja poden votar als seus ajuntaments fins al 20 de març.

La 2a Trobada de gent gran del Ripollès arriba després de l’èxit de la primera edició, en què 160 participants van visitar la vall de Núria i van poder gaudir d’un dia de germanor coincidint amb la festivitat de Sant Pere. Aquest esdeveniment, organitzat des de les àrees de Presidència i de Serveis a les persones del Consell Comarcal del Ripollès, busca  contribuir a l’oferta d’oci per a la població de més edat de la comarca, afavorir a la descoberta del nostre patrimoni entre els habitants i promoure la cohesió entre els ciutadans dels diferents municipis.

Compartiu-ho amb: