Suport unànime del consell comarcal als polítics ripollesos citats a declarar

26 d'abril de 2018

Tots els grups polítics comarcals del Consell Comarcal del Ripollès i tots els consellers que els conformen han acordat una declaració institucional de suport als polítics del Ripollès citats a declarar com a investigats arran dels fets ocorreguts a Molló el 8 de novembre de 2018. Es tracta d’una citació derivada de les diligències prèvies 316/2017 del jutjat de primera instància i instrucció de Ripoll al seu torn a conseqüència de les diligències dels Mossos d’Esquadra 987683/2017.

Tot plegat implica la senyora Mariona Baraldés Cabarrocas, regidora de Campdevànol, al senyor Roger Bosch i Capdevila, regidor de Ripoll i conseller comarcal, a la il·lustríssima senyora Carme Freixa i Bosch, alcaldessa de l’Ajuntament de Vallfogona del Ripollès, al senyor Santi Llagostera i Güell, regidor de Ripoll i conseller comarcal, i a la il·lustríssima senyora Núria Pérez i Desel, alcaldessa de l’Ajuntament de Pardines.

Amb la declaració, els consellers consideren que “les accions pacífiques en defensa de drets fonamentals no han d’ésser enjudiciades”. Per això mostren el suport als polítics que avui estan citats a declarar. Alguns d’ells, en la mesura que la disponibilitat els ho permet, transmetran el suport in situ, davant de les portes dels jutjats de primera instància i instrucció de Ripoll.

 

Llegiu aquí la declaració institucional completa.

Compartiu-ho amb: