Comença la X Gimcana de les llengües

11 d'octubre de 2018

A partir de dilluns 15 d’octubre, i durant cinc setmanes, poseu a prova els coneixements de llengua catalana i de diversitat lingüística amb la X Gimcana de les llengües. L’organitzen el Servei comarcal de català del Ripollès i el Consorci de normalització lingüística d’Osona.

Participar-hi és molt senzill. Només cal respondre una pregunta, o dues, segons la categoria, que sortirà publicada cada dilluns al web del concurs. Un cop contestada la pregunta, es queda incorporat al joc. Cada dilluns n’hi haurà una de nova i les respostes de la setmana anterior fins al 26 de novembre. La primera setmana està dedicada a Pompeu Fabra, per commemorar el 150è aniversari del seu naixement.

Les bases, la normativa i els premis de la X Gimcana de les llengües es poden consultar al web del concurs.

Compartiu-ho amb: