70 alumnes afectats per la suspensió de 5 línies de transport escolar arran del temporal

15 d'octubre de 2018

El servei de les línies de transport escolar de Planoles, Queralbs, Pardines i Campelles en direcció a Ribes de Freser s’ha suspès. Ha estat arran del desbordament del riu Freser a l’alçada del pont de la carretera GIV-5263, al sud de la població. Una despreniment de terra també ha obligat a tallar la C-38 entre Molló i Camprodon, cosa que ha obligat a tallar aquesta línia. Aquestes alteracions han afectat inicialment les expedicions d’ensenyament secundari i, després, també les de primària.

Pel que fa al servei de la línia de Vallfogona de Ripollès, el servei de secundària inicialment s’ha suspès però els alumnes s’han pogut traslladar amb el primer servei regular d’autobús del consell comarcal. No ha afectat els alumnes de primària, ja que estan escolaritzats al mateix municipi.

La suspensió del servei d’aquestes cinc línies ha afectat aproximadament setanta alumnes, entre educació primària (43) i educació secundària obligatòria (28). Uns quaranta corresponen a la vall de Ribes, i són de les línies que donen servei als municipis de Toses, Planoles, Campelles, Pardines i Queralbs fins a Ribes de Freser. La resta, una trentena, són de la vall de Camprodon, concretament de la línia que dóna servei a Molló i que connecta el municipi amb Camprodon.

Amb vista a la tarda, el Consell Comarcal del Ripollès preveu desenvolupar amb normalitat els serveis de tornada de totes les línies de transport escolar, per facilitar el retorn a aquells alumnes que s’han desplaçat fins als centres educatius per iniciativa de les famílies.

Com sempre, les alteracions de transport escolar s’han consensuat amb els alcaldes i amb la voluntat d’evitar riscos innecessaris per als infants i joves. Per estar alerta de possibles incidències en el servei, com sempre, recomanem seguir el Twitter i el Facebook del Consell Comarcal del Ripollès.

Compartiu-ho amb: