Tornen els bitllets combinats Skitren, per esquiar a Vall de Núria i la Molina

30 de novembre de 2018

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i Rodalies de Catalunya, coincidint amb el tret de sortida de la temporada de neu 2018-2019, renoven l’oferta de bitllets combinats per esquiar a les pistes de la Molina i Vall de Núria, i gaudir de la natura i els esports d’hivern al Pirineu català. Aquests paquets de venda poden suposar fins a un 30% de descompte respecte el preu per separat de cada servei que ofereixen.

A partir d’aquest dissabte, 1 de desembre, Renfe i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya posen a la disposició dels clients el bitllet Skitren, un paquet complet que inclou el viatge d’anada i tornada en els trens de la línia R3 L’Hospitalet-la Tor de Querol, el transport fins les pistes i el forfet vàlid per un dia. El darrer any es van vendre més de 14.000 bitllets combinats Skitren per esquiar a les pistes d’esquí de la Molina o la Vall de Núria, cosa que significa un creixement del 22 % respecte la temporada anterior.

Aquesta oferta de bitllets combinats està disponible per les pistes d’esquí de la Molina i de la Vall de Núria.

En el cas de Vall de Núria, es presenten dues opcions, que s’adapten a les necessitats dels diferents tipus de públic:

  • Skitren Vall de Núria: paquet bàsic amb el bitllet de tren, cremallera i forfet per un dia.
  • Tren Natura: paquet bàsic amb el bitllet de tren fins a Ribes de Freser més el cremallera d’anada i tornada disponible  tot l’any.

El preu del bitllet combinats Skitren Vall de Núria, de 37,60 euros per adults i 31,40 euros per a nens. I pel que fa a TrenNatura, el preu és de 33,50 € per adults i 25,50 € per a nens fins els 16 anys.

Pel que fa a la Molina, el billtet Skitren la Molina inclou el desplaçament en tren fins a l’estació de la Molina, el servei d’autobús entre l’estació de tren i les pistes d’esquí i el forfet d’un dia. Skitren la Molina  té un preu únic de 42 € per adults i 32 € per a nens.

 

ON COMPRAR-LOS?

Tots aquests bitllets combinats es poden adquirir a qualsevol estació de Rodalies de Catalunya. La compra també es pot fer per internet, seguint els enllaços següents:

· Skitren Vall de Núria

· Tren Natura Vall de Núria 

· Skitren la Molina

 

Per a més informació, els clients interessats poden dirigir-se a estacions, al telèfon 900 41 00 41, a l’app de Rodalies i al web rodaliesdecatalunya.cat, o a als webs i telèfons d’informació de les estacions d’esquí, www.valldenuria.cat  (T. 972 73 20 20), o www.lamolina.cat (T. 972 89 20 31) i d’FGC www.fgc.cat (012).

Compartiu-ho amb: