Josep Coma, nou president del Consell d’alcaldes i alcaldesses del Ripollès

8 de gener de 2019

El vicepresident del Consell Comarcal del Ripollès i alcalde de Molló, Josep Coma, ha estat escollit president del Consell d’alcaldes i alcaldesses del Ripollès. L’elecció s’ha produït en la darrera sessió ordinària de l’òrgan. D’aquesta manera, Coma passa a substituir Eudald Picas, que el desembre passat va esdevenir president del consell comarcal.

Josep Coma ha agraït la confiança dels alcaldes i especialment la del president sortint. D’ell n’ha destacat la capacitat, durant aquests tres anys i mig, de fomentar el debat “per tirar endavant els temes, amb punts de vista diferents, però arribant a consensos pel bé de tothom”. El batlle mollonenc ha subratllat que afronta aquests últims mesos que queden de mandat “amb la mateixa il·lusió” i posant-se a la disposició de la comarca per seguir debatent les qüestions que l’afecten.

L’elecció de Josep Coma tanca tot el procés de canvis derivats de la renúncia de Joan Manso a la presidència del Consell Comarcal del Ripollès. El seu successor, Eudald Picas, ha hagut de cedir el càrrec de president del consell d’alcaldes atès que el reglament no permet compaginar-los tots dos. La de Coma ha estat l’única candidatura que s’hi ha presentat.

Compartiu-ho amb: