El consell comarcal anticipa el retorn de 8 línies de transport escolar per la nevada

28 de gener de 2019

Amb la voluntat d’evitar riscos vist l’estat de la xarxa viària comarcal d’aquest matí, el Dispositiu especial de nevades del Consell Comarcal del Ripollès ha anticipat el retorn esglaonat dels usuaris de transport escolar de la vall de Ribes amb quatre vehicles tot terreny fins als seus pobles. Ha estat vora les dotze del migdia i ha afectat les línies de Queralbs, Toses, Pardines i Campelles. A continuació, i tot seguint l’evolució de la nevada, també s’ha iniciat el retorn anticipat dels alumnes de les línies de Vallfogona de Ripollès (ESO), de les Llosses (primària i ESO) i de la línia de Gombrèn a Campdevànol (primària). També s’han tornat a casa alguns usuaris de la línia R18, utilitzada pels alumnes d’educació especial de la vall del Freser.

El nombre total de carnets de transport expedits per a aquestes línies és de 22 d’educació secundària, 40 d’educació primària i 10 d’educació especial. Per tant, l’alteració del servei podria haver afectat una xifra potencial de fins a 72 estudiants.

Com sempre, la decisió d’alterar el servei de transport escolar s’ha pres en coordinació amb els alcaldes i els centres d’ensenyament i amb la voluntat d’evitar riscos innecessaris per als infants i joves. Per estar alerta de possibles incidències en el servei, com sempre, recomanem seguir el Twitter i el Facebook del Consell Comarcal del Ripollès.

Compartiu-ho amb: