La gent gran podrà escollir entre Núria i Montserrat per la propera trobada comarcal

2 d'abril de 2019

El Consell Comarcal del Ripollès tornarà a ser present a la Fira de les 40 hores de Ripoll amb un estand propi. Aprofitant l’avinentesa, i amb la voluntat seguir contribuint a augmentar el reciclatge al Ripollès, es repartirà informació sobre el nou servei de recollida de residus i es facilitaran cubells i bosses de recollida selectiva, cubells airejats per a la matèria orgànica i embuts per recollir l’oli de fregir fet servir.

A més d’això, també hi haurà disponible més material informatiu d’altres serveis com, per exemple, el Refugi d’animals del Ripollès, l’administració electrònica o l‘Oficina de consum i es repartirà marxandatge institucional. All llarg dels dies que dura la fira, també hi faran acte de presència el president, Eudald Picas, així com diversos consellers comarcals.

 

CONSULTA CIUTADANA

Aprofitant la presència a la Fira de les 40 hores, el Consell Comarcal del Ripollès vol consultar a les persones majors de 65 anys residents al Ripollès quina volen que sigui la destinació de la tercera Trobada de gent gran del Ripollès. Les opcions proposades són l’abadia de Montserrat i la vall de Núria. Les darreres edicions d’aquest esdeveniment es van fer coincidir amb la diada de Sant Pere que, enguany, s’escau en dissabte. És per això que aquesta vegada la trobada es desvincularà d’aquesta data. Tot i així, en cas que sortís escollida l’opció de la vall de Núria, igualment hi hauria missa i el repartiment de les tradicionals farinetes i dels panets.

Tothom que vulgui participar en aquesta votació caldrà que s’identifiqui amb el DNI. Només s’acceptarà un vot per persona. Per facilitar que tota la gent gran que ho vulgui pugui implicar-se amb aquest aquesta consulta ciutadana, també es podrà votar durant la setmana vinent (del 8 al 12 d’abril) als ajuntaments dels municipis de residència respectius.

La 3a Trobada de gent gran del Ripollès arriba després de l’èxit de les dues primeres edicions, que van portar 160 i 230 persones respectivament al santuari de Núria. Aquest esdeveniment, organitzat des de les àrees de Serveis a les persones i de Presidència del Consell Comarcal del Ripollès, busca  contribuir a l’oferta d’oci per a la població de més edat de la comarca, afavorir a la descoberta del nostre patrimoni entre els habitants i promoure la cohesió entre els ciutadans dels diferents municipis.

Compartiu-ho amb: