Últims dies per apuntar-se a la Trobada de gent gran del Ripollès

28 de maig de 2019

Amb l’objectiu de contribuir a l’oferta d’oci per a la població de més edat de la comarca, afavorir a la descoberta del patrimoni nacional entre els habitants i promoure la cohesió entre els ciutadans dels diferents municipis, el consell comarcal organitza la 3a Trobada de gent gran del Ripollès. Després de les votacions dutes a terme als ajuntaments i a la Fira de les 40 hores de Ripoll, el 65 % dels participants va escollir visitar l’abadia de Montserrat, després que els darrers dos anys la destinació fos la vall de Núria coincidint amb la diada de Sant Pere. Enguany, la data en què se celebrarà el viatge és el 27 de juny.

Per inscriure’s a la 3a Trobada de gent gran del Ripollès hi ha temps fins al proper dilluns, 3 de juny. Tan sols cal adreçar-se a l’ajuntament corresponent. El preu és de 30 euros i inclou el transport des de tots els municipis i fins a l’abadia, l’entrada al museu de Montserrat i el dinar. Un cop a Montserrat, els assistents tindran llibertat per anar a missa, passejar i gaudir de tots els atractius del complex monacal. Els detalls sobre l’horari d’arribada i de sortida i les parades dels autobusos s’indicaran un cop s’hagin tancat les inscripcions i s’hagin pogut planificar totes les línies d’autocar.

 

CADA ANY, MÉS PARTICIPANTS

La Trobada de gent gran del Ripollès és una iniciativa de les àrees de Presidència i de Serveis a les Persones del Consell Comarcal del Ripollès. Aquesta serà la tercera edició després del gran interès que han despertat les dues primeres. Fa dos anys van ser 160 els inscrits mentre que l’any passat es va arribar als 230, provinents de quinze dels dinou municipis que conformen la comarca. En aquest cas, aquesta gran convocatòria va implicar habilitar cinc línies d’autobús especial i ampliar el servei del tren cremallera de Núria.

Compartiu-ho amb: