L’associació Rutes del romànic presenta el carnet del Camí Oliba

Publicat el

carnet camí oliba presentació. Ramon Roqué, Josep Coma, Laura Moreno.

Amb l’objectiu d’incrementar el nombre de senderistes que facin el Camí Oliba i fidelitzar-los, l’associació Rutes del romànic, de la qual forma part el Consell Comarcal del Ripollès, ha tret a la llum el carnet de la ruta. Es tracta d’una targeta de pas de caràcter personal per als usuaris del Camí Oliba (GR-151), que ja es pot aconseguir gratuïtament en diferents punts dels municipis per on passa el sender: ajuntaments, oficines de turisme, punts d’informació o serveis turístics, entre altres.

Carnet Camí Oliba

El senderista el podrà segellar aquest carnet en diferents municipis i reenviar-lo a l’associació una vegada completat. D’aquesta manera podrà rebre un diploma que certificarà que ha acabat el camí i també podrà participar al sorteig d’un cap de setmana per a final d’any. A la vegada, el carnet també permetrà disposar de diversos beneficis i descomptes a diferents punts del Camí Oliba, ja sigui en equipaments públics com empreses privades. Això inclou allotjaments, restaurants i altres serveis. L’usuari trobarà tota la informació relativa als punts de segellatge i descomptes al web del Camí Oliba.

 

EL CAMÍ OLIBA

El Camí Oliba és un sender de gran recorregut (GR-151) que connecta algunes de les obres més emblemàtiques de l’art romànic català. Transcorre entre Montserrat i els Pirineus i passa per algunes de les ciutats i pobles amb més història de la Catalunya Vella, com Ripoll, Sant Joan de les Abadesses, Manresa i Vic. Creua el paisatge d’interior i de mitja muntanya de les comarques del Ripollès, el Bages, el Moianès i Osona en un itinerari poc exigent i envoltat de serveis turístics i comercials de gran valor afegit. El Camí Oliba és un autèntic museu al mig de la natura. És art, cultura i història en la seva essència, en espais gairebé inalterats al llarg dels temps. És un recorregut pels orígens de Catalunya, quan personatges com el bisbe i abat Oliba van decidir repoblar i cristianitzar aquestes terres sembrant-les d’esglésies i monestirs.

El Camí Oliba està gestionat per l’Associació Rutes del Romànic, una entitat sense ànim de lucre integrada pels Consells Comarcals del Ripollès, el Bages, el Moianès i Osona, a més dels ajuntaments de Molló, Ripoll, Sant Joan de les Abadesses, Manresa, Vic, Calldetenes, Santa Eulàlia de Riuprimer, Folgueroles, Tavèrnoles, Vilanova de Sau i Vidrà.

Podeu obtenir més informació sobre el carnet de ruta del Camí Oliba al telèfon 646 29 57 01, a camioliba@gmail.com o a www.camioliba.cat.

Compartiu-ho amb:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page