L’associació Rutes del romànic presenta el carnet del Camí Oliba

5 de juliol de 2019

Amb l’objectiu d’incrementar el nombre de senderistes que facin el Camí Oliba i fidelitzar-los, l’associació Rutes del romànic, de la qual forma part el Consell Comarcal del Ripollès, ha tret a la llum el carnet de la ruta. Es tracta d’una targeta de pas de caràcter personal per als usuaris del Camí Oliba (GR-151), que ja es pot aconseguir gratuïtament en diferents punts dels municipis per on passa el sender: ajuntaments, oficines de turisme, punts d’informació o serveis turístics, entre altres.

Carnet Camí Oliba

El senderista el podrà segellar aquest carnet en diferents municipis i reenviar-lo a l’associació una vegada completat. D’aquesta manera podrà rebre un diploma que certificarà que ha acabat el camí i també podrà participar al sorteig d’un cap de setmana per a final d’any. A la vegada, el carnet també permetrà disposar de diversos beneficis i descomptes a diferents punts del Camí Oliba, ja sigui en equipaments públics com empreses privades. Això inclou allotjaments, restaurants i altres serveis. L’usuari trobarà tota la informació relativa als punts de segellatge i descomptes al web del Camí Oliba.

 

EL CAMÍ OLIBA

El Camí Oliba és un sender de gran recorregut (GR-151) que connecta algunes de les obres més emblemàtiques de l’art romànic català. Transcorre entre Montserrat i els Pirineus i passa per algunes de les ciutats i pobles amb més història de la Catalunya Vella, com Ripoll, Sant Joan de les Abadesses, Manresa i Vic. Creua el paisatge d’interior i de mitja muntanya de les comarques del Ripollès, el Bages, el Moianès i Osona en un itinerari poc exigent i envoltat de serveis turístics i comercials de gran valor afegit. El Camí Oliba és un autèntic museu al mig de la natura. És art, cultura i història en la seva essència, en espais gairebé inalterats al llarg dels temps. És un recorregut pels orígens de Catalunya, quan personatges com el bisbe i abat Oliba van decidir repoblar i cristianitzar aquestes terres sembrant-les d’esglésies i monestirs.

El Camí Oliba està gestionat per l’Associació Rutes del Romànic, una entitat sense ànim de lucre integrada pels Consells Comarcals del Ripollès, el Bages, el Moianès i Osona, a més dels ajuntaments de Molló, Ripoll, Sant Joan de les Abadesses, Manresa, Vic, Calldetenes, Santa Eulàlia de Riuprimer, Folgueroles, Tavèrnoles, Vilanova de Sau i Vidrà.

Podeu obtenir més informació sobre el carnet de ruta del Camí Oliba al telèfon 646 29 57 01, a camioliba@gmail.com o a www.camioliba.cat.

Compartiu-ho amb: