Busquem tres joves per fer pràctiques remunerades

21 d'octubre de 2019

El Consell Comarcal del Ripollès treballa en programes de Garantia Juvenil a Catalunya, amb la finalitat de disminuir els elevats percentatges de persones joves que estan en situació d’atur, o que han abandonat prematurament el sistema educatiu i que es troben sense feina i sense millorar la seva formació. En aquest sentit, el departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha dictat l’Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, i s’obre convocatòria mitjançant Resolució TSF/1844/2019, del 20 de juny, publicada al DOGC núm. 7913 de 9 de juliol de 2019.

Les bases aprovades en col·laboració amb els ajuntaments, els consells comarcals i entitats sense ànim de lucre constituïdes i amb centre de treball a Catalunya tenen la pretensió que persones joves (de 16 a 29 anys), amb títol o certificat de professionalitat que els capacita per a la pràctica professional, siguin contractades durant un període de sis mesos a jornada completa, i prestin els seus serveis sota la modalitat contractual de pràctiques, per adquirir aptituds i desenvolupament professional.

En concret, amb aquesta convocatòria es vol contractar: 

· Un administratiu/va per la subàrea de Joventut

· Un administratiu/va per l’àrea de Territori i Sostenibilitat

· Un auxiliar administratiu/a per l’àrea de Servei a les persones.

 

Els requisits són els següents:

· Administratius: Estudis finalitzats de cicle formatiu de grau mitjà, batxillerat i/o equivalent

· Auxiliar administratiu: Estudis finalitzats d’ESO o equivalent

· No estar treballant ni estudiant

· Estar inscrits al programa de Garantia Juvenil.

· Estar inscrits a l’Oficina de Treball.

 

La durada del contracte serà de sis mesos i la data prevista d’incorporació, el 28 d’octubre de 2019. Pel que fa a la jornada laboral, tindrà una durada de 37,5 hores setmanals.

 

Per a més informació:

Joventut del Ripollès

Pl. d’1 octubre, 6. Ripoll.

(de dimarts a divendres, de 16 a 20 h i dimecres, al matí, de 9 a 13 h)

Telèfon: 972 70 32 11 · Adreça electrònica: joventut@ripolles.cat

 

Compartiu-ho amb: