Joaquim Colomer, escollit president del Fòrum comarcal de l’ACM

12 de desembre de 2019

El president del Consell Comarcal del Ripollès, Joaquim Colomer, és des d’avui també president del Fòrum comarcal de l’Associació catalana de municipis (ACM). L’assemblea celebrada avui a Barcelona, ha escollit la candidatura encapçalada per Colomer, que incorpora a la junta els presidents dels consells comarcals de l’Alt Camp, el Pla d’Urgell, el Solsonès, l’Alt Penedès, la Ribera d’Ebre, el Maresme i el Vallès Oriental. Aquesta és la vegada que el Ripollès assoleix la presidència d’aquest organisme, que agrupa els consells comarcals de tot Catalunya i el Consell General d’Aran, i la primera vegada que recau a una comarca poc poblada. 

Joaquim Colomer relleva en el càrrec Jordi Xargay, que era president del Consell Comarcal del Pla de l’Estany. Colomer destaca que aquest fet representa una bona notícia per la comarca i que aquesta posició pot aportar beneficis per canalitzar les mancances i necessitats del Ripollès, juntament amb la de moltes comarques en circumstàncies similars. El fet de ser president del Fòrum comarcal també situa colomer dins la junta executiva de l’Associació catalana de municipis, actualment presidida per l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler.

El Fòrum comarcal de l’ACM es va crear el 1993. Les seves funcions són representar a tots els nivells dels interessos de les comarques, fixar les directrius d’actuació generals en relació amb els consells comarcals i promoure i elaborar estudis sobre problemes i qüestions comarcals, a més de qualsevol altra finalitat que afecti directament o indirectament els associats.

 

📷: Associació catalana de municipis

Compartiu-ho amb: