Informació sobre el servei de transport escolar en el marc del temporal Glòria

20 de gener de 2020

DIJOUS, 23 DE GENER:

13.58 h: El temporal Glòria es retira del Ripollès després de provocar afectacions mínimes al transport escolar. Treballar de valent en coordinació amb tots els agents del territori ha permès garantir el màxim de normalitat en el dia a dia de les persones. Gràcies per la col·laboració.

9.00 h: 👌🚍Els usuaris del transport escolar han arribat als centres d’ensenyament.

 

DIMECRES, 22 DE GENER:

08:05 h: ⚠️ 🚍 Suspès tot el transport escolar de la vall de Ribes, ateses les condicions en què es troben les carreteres.

 

DIMARTS, 21 DE GENER:

18.37 h: 🚍👌🏼 Tots els serveis de tornada del transport escolar d’educació primària del Ripollès s’han desenvolupat amb total normalitat.

16.09 h: 🚍👌🏼 Tots els serveis de tornada del transport escolar d’educació secundària del Ripollès s’han desenvolupat amb total normalitat.

8.25 h: 🚍❄️ El servei de transport escolar urbà de Ripoll que normalment es presta amb l’autocar de la línia R9 (Vallfogona) s’activa però circula amb retards.

7.50 h: 🚍❄️ Suspès el transport escolar de la línia R2 (Molló), tant per Primària com ESO per petició de l’ajuntament. Suspès el servei a la R9 (Vallfogona) atès que la calçada està tallada. Això afecta alguns usuaris del transport urbà de Ripoll que utilitzen el mateix bus.

 

DILLUNS, 20 DE GENER:

21.16 h: 🚍❄ El transport escolar per demà dimarts al Ripollès es preveu que es desenvolupi amb total normalitat. Seguim pendents de l’evolució del temporal per si empitjoren les condicions meteorològiques.

12.26 h: 🚍 Com a mesura preventiva i d’acord amb la direcció del centre d’educació especial Ramon Suriñach, de Ripoll, a les 14 h anticiparem el retorn de les línies R17, R18 i R19 del transport escolar. Seguim atents a l’evolució del temporal Glòria.

9.00 h: 🚍 Retard a la línia de transport escolar de Molló a Camprodon. La calçada és practicable però el servei es duu a terme amb més lentitud per prudència.

8.43 h: 🚍 Normalitat, al servei de transport escolar del Ripollès. El nostre operatiu d’emergències segueix amb deteniment l’evolució del temporal en coordinació amb els ajuntaments, els Mossos d’Esquadra i Protecció Civil de la Generalitat per garantir la seguretat dels usuaris.

Compartiu-ho amb: