El consell comarcal activa mesures per prevenir el contagi del coronavirus i suspèn alguns serveis

12 de març de 2020

En el marc de les mesures de prevenció del contagi del coronavirus, el Consell Comarcal del Ripollès ha decidit suspendre la prestació de part dels seus serveis. La decisió s’ha pres a partir de l’activació, per part de la Generalitat de Catalunya, de la fase d’emergència 1 del pla Procicat i arran de les recomanacions dels especialistes.

D’entrada, i a resultes del tancament a partir de demà de tots els centres d’ensenyament del país, queda suspès el servei de transport escolar així com el servei de menjador escolar. Paral·lelament, l’Escola comarcal de música del Ripollès també cessarà l’activitat.

Pel que fa als serveis de Joventut del Ripollès, també suspenen tota l’activitat prevista per als propers dies. De la mateixa manera, la seva seu, ubicada al casal de joves El Galliner tanca l’atenció al públic.

En la mateixa línia, el Refugi d’animals del Ripollès suspèn, a partir de demà, l’atenció de visites d’adopció. Les instal·lacions també estaran tancades per als voluntaris de l’equipament. Malgrat això, l’equip de cuidadores seguirà tenint cura dels animals allotjats.

 

SEGUIMENT I RECOMANACIONS

El govern i l’equip tècnic del Consell Comarcal del Ripollès segueix minut a minut, en coordinació amb els ajuntaments, l’evolució de la pandèmia i de les mesures de prevenció del contagi recomanades per les autoritats competents com la Generalitat de Catalunya. De fet, aquest dijous al matí, el president, Joaquim Colomer, ha assistit a la reunió del comitè de coordinació d’emergències de la delegació del govern a Girona.

Davant d’aquest episodi, el Consell Comarcal del Ripollès recomana dur a terme els tràmits i gestions amb el consell comarcal telefònicament al 972 70 32 11 o a través del web Ripolles.cat/gestions i, evidentment, seguir els consells preventius sobre el coronavirus que es difonen per canals oficials:

 

ℹ  Portal específic habilitat per la Generalitat de Catalunya

ℹ  Twitter del Departament de Salut

ℹ  Compte d’Instagram del Departament de Salut 

ℹ Mesures preses pel comitè de crisi de l’Hospital de Campdevànol – Hospital comarcal del Ripollès

Compartiu-ho amb: