Joventut del Ripollès reprèn l’atenció presencial de l’Oficina jove

15 de juny de 2020

Sempre garantint la seguretat dels ciutadans i dels empleats, el Consell Comarcal del Ripollès va normalitzant progressivament la prestació dels serveis alterats per l’estat d’alarma i les restriccions per prevenir el contagi de la covid19. En aquesta ocasió és Joventut del Ripollès, que fa un pas endavant en el desconfinament i reobre l’atenció presencial de l’Oficina jove, ubicada al casal de joves El Galliner, a la plaça de l’1 d’octubre, 6, de Ripoll.

L’Oficina Jove del Ripollès és un dels serveis de Joventut del Ripollès i, entre altres, ofereix assessorament laboral, suport a l’emancipació i la recerca d’habitatge, orientació acadèmica i de pràctiques, acompanyament per preparar projectes de mobilitat internacional i dona informació en matèria de salut i sexualitat. Durant tot aquest temps, Joventut del Ripollès ha seguit atenent les consultes d’aquests àmbits per telèfon, WhatsApp i correu electrònic. A més, durant les darreres setmanes, també ha ofert un servei d’atenció en línia durant uns intervals horaris concrets mitjançant la plataforma de videoconferència Jitsi. Durant aquest temps ha estat d’utilitat per a diversos joves que s’hi han connectat.

Els horaris d’atenció al públic de Joventut del Ripollès al Galliner, amb inici dimarts 16 de juny, seran els següents:

· Dimarts: de les 16 a les 19 h

· Dimecres: de les 9 a les 13 h

· Dijous: de les 16 a les 19 h

· Divendres: de les 9 a les 13 h

Durant l’agost, el Galliner restarà tancat i l’activitat s’hi reprendrà el 14 de setembre.

Paral·lelament, els serveis d’informació i assessorament en línia segueixen estant disponibles mitjançant els canals següents:

· Contacte genèric: 972 700 717 · joventut@ripolles.cat

· Oficina jove: WhatsApp 625 434 767 · oficinajove@ripolles.cat

· Referent d’ocupació juvenil: WhatsApp 634 764 446 · garantiajuvenil@ripolles.cat

 

L’OFICINA JOVE

Les oficines joves són una iniciativa de la direcció general de Joventut de la Generalitat de Catalunya i, en el nostre cas, està gestionada pel Consell Comarcal del Ripollès. És la materialització de l’objectiu que assenyalen tant la Llei de polítiques de joventut de Catalunya com el Pla nacional de joventut de Catalunya 2010-2020: La creació i desplegament de la Xarxa nacional d’emancipació juvenil (XNEJ), amb la finalitat de facilitar la realització del projecte de vida de les persones joves atenent la diversitat de formes i models de vida, millorant la taxa d’emancipació juvenil.

Compartiu-ho amb: