El consell comarcal sorteja productes del Ripollès entre els assistents al “Ripollès 5 sentits”

21 d'octubre de 2020

Satisfacció, al Consell Comarcal del Ripollès, per la bona resposta que va tenir el públic general davant la celebració del cicle “Ripollès 5 sentits”, un conjunt d’esdeveniments que posaven en valor l’entorn, el patrimoni romànic, la creació i interpretació musical i el producte agroalimentari, tot del Ripollès. “Creiem que la cultura és segura i volíem reconèixer el gest de tots aquells que, al marge de qualsevol tipus de temor, van confiar-hi i van reservar plaça per venir a alguna de les activitats del cicle”, ha explicat el president, Joaquim Colomer.

És per això que el consell comarcal ha sortejat cinc lots de productes del Ripollès entre totes les persones que van reservar plaça i van venir a, com a mínim, un dels cinc concerts. I és que van ser diverses les persones que van repetir a més d’una i de dues cites. Els guanyadors dels cinc lots han sigut Irene Mosteros per la cita de Setcases, Susanna Prat en el cas de les Llosses, Rosa Esteva per assistir al concert de Pardines, Pere Marcé al de Pardines i Xavier Jané pel de Planoles. Entre els guanyadors tant hi ha habitants de la comarca com persones que hi tenen segona residència i també una persona que senzillament va venir a fer turisme. Susanna Prat, a més de Valentí Morera en nom de Pere Marcé, han rebut els lots de la mà del president, en un petit acte a la sala de plens del Consell Comarcal del Ripollès.

“Entregant aquests lots volem seguir posant en valor el producte local perquè els guanyadors tinguin l’ocasió de tornar-lo a assaborir i n’esdevinguin, d’alguna manera, ambaixadors”, ha apuntat Joaquim Colomer. Tant Susanna Prat com Valentí Morera han agraït aquest obsequi i han valorat positivament l’organització del Ripollès 5 sentits, especialment pel fet que ha estat una eina per promocionar el territori i el seu patrimoni.

El president també ha refermat la valoració positiva del cicle “Ripollès 5 sentits” tant pel desenvolupament dels actes com per la resposta del públic. De fet, malgrat les restriccions en l’aforament, es va aconseguir omplir les esglésies amb entre seixanta i vuitanta persones, segons el concert. En la majoria de casos, a més, es va crear llista d’espera de persones que s’havien quedat sense plaça però que estaven a l’expectativa de baixes d’última hora d’entre els que sí que tenien reserva.

Joaquim Colomer ha agraït novament el suport econòmic de la Diputació de Girona i la col·laboració dels ajuntaments, l’Escola comarcal de música del Ripollès i Producte del Ripollès, que han estat bàsics per organitzar aquest conjunt d’esdeveniments.

Compartiu-ho amb: