L’Escola comarcal de música del Ripollès segueix les classes telemàticament i manté presencialment el P4 i el P5

30 d'octubre de 2020

El Consell Comarcal del Ripollès aposta fermament pel manteniment de l’Escola comarcal de música del Ripollès com a puntal del foment de la cultura i l’educació musical a la societat ripollesa. Des de la corporació, així com per part de la direcció i el personal del centre, s’han extremat en tot moment les prevencions per evitar contagis de la covid-19 convençuts que es tracta d’una escola segura.

Amb tot, les darreres mesures dictades per la Generalitat de Catalunya per frenar la pandèmia obliguen l’Escola comarcal de música del Ripollès a cessar l’activitat presencial amb l’excepció de les classes de música de P4 i P5, que se seguiran duent a terme en els grups bombolla de cadascun dels centres d’ensenyament on es desenvolupen, tal com s’ha fet des de l’inici del curs escolar.

 

NO SE SUSPÈN LA DOCÈNCIA

Pel que fa a la resta de classes d’especialitat que es fan als centres de Campdevànol, Ribes de Freser, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses, la docència no se suspèn sinó que seguirà per via telemàtica. D’aquesta manera, malgrat el canvi de modalitat, els cursos se seguiran desenvolupant al ritme previst tal com l’escola i el consell comarcal s’havien compromès.

Des del Consell Comarcal del Ripollès i l’Escola comarcal de música del Ripollès agraïm profundament la confiança dels alumnes i les famílies. De la mateixa manera, agraïm la comprensió davant d’aquests inconvenients, amb el benentès que seguirem esforçant-nos perquè la pandèmia no impedeixi la prestació d’aquest servei públic.

Qualsevol canvi en el funcionament de l’escola serà comunicat degudament als usuaris. Per a més informació, podeu contactar amb l’Escola comarcal de música del Ripollès al telèfon 972 70 06 38 o per correu electrònic a escolamusica@ripolles.cat.

Compartiu-ho amb: