El Consell Comarcal del Ripollès amplia l’equipament informàtic amb una subvenció de la Diputació de Girona

15 de desembre de 2020

El Consell Comarcal del Ripollès manté l’aposta decidida per a la implementació de l’administració electrònica i la digitalització de tots els procediments interns. De fet, ja fa més d’un any que, de manera satisfactòria, no s’ha generat cap més expedient en paper i, per tant, tota la documentació relacionada és en format digital. Això és així també amb tots els processos de licitació, que es fan mitjançant l’eina Sobre digital 2.0. Aquest conjunt d’accions també ha resultat ser un gran avantatge per afrontar els reptes tecnològics que ha comportat la situació de pandèmia de la covid-19, en què l’ús de les eines digitals ha augmentat encara més.

És en aquest context que la corporació necessita seguir ampliant i mantenint l’equipament informàtic. Per aquest motiu, recentment s’ha fet una inversió de 2.513,78 euros per comprar ordinadors nous i els aparells perifèrics corresponents. Majoritàriament, aquests equips els utilitzaran tècnics de turisme, que treballen en els projectes FEDER que actualment té en marxa el Consell Comarcal del Ripollès.

La compra s’ha pogut fer gràcies a una subvenció de la Diputació de Girona en matèria de noves tecnologies per a ajuntaments, entitats municipals descentralitzades i consells comarcals arran de la situació de covid-19.

 

 

Amb el suport de:

Compartiu-ho amb: