El Consell Comarcal del Ripollès organitza la jornada “Fons Next Generation EU i altres vies europees de finançament”

3 de febrer de 2021

Amb la voluntat que els ens locals del Ripollès disposin de tota la informació perquè la comarca es beneficiï del màxim d’ajudes europees, el Consell Comarcal del Ripollès organitza la jornada “Fons Next Generation EU i altres vies europees de finançament”. Es durà a terme telemàticament el dia 17 de febrer a les cinc de la tarda. Està enfocada a càrrecs electes, secretaris, interventors i tècnics de l’administració local i d’agents econòmics diversos.

Hi intervindran Francina Esteve, professora titular d’universitat de dret internacional públic i relacions internacionals, especialitzada en dret de la Unió Europea a la Universitat de Girona i directora del Centre Europe Direct de Girona; Conxita Font, responsable de fons europeus de la Secretaria d’Acció exterior i de la Unió Europea, de la Generalitat de Catalunya; Jordi Llach, cap de programes europeus de la Diputació de Girona; i Oriol Lázaro, secretari general del Consell Català del Moviment Europeu.

El programa, que també es pot descarregar en pdf clicant aquí, és el següent:

 

17 h

Benvinguda per part de Joaquim Colomer, president del Consell Comarcal del Ripollès.

17.05 h

“Com ajudaran el fons Next Generation EU a la recuperació socioeconòmica”, amb Francina Esteve, professora titular d’universitat de dret internacional públic i relacions internacionals, especialitzada en dret de la Unió Europea a la Universitat de Girona i directora del Centre Europe Direct de Girona.

“Com arribaran els fons Next Generation EU i altres vies de finançament a la ciutadania”, amb Conxita Font, responsable de fons europeus de la Secretaria d’Acció exterior i de la Unió Europea, de la Generalitat de Catalunya.

Presenta i modera Joaquim Millan, director d’EUROLOCAL.

                                                                                 

17.55 h

Torn de preguntes a través del xat.

 

18.10 h

“Com els Municipis poden ser actius en la participació en projectes, programes i fons europeus”, amb Jordi Llach, cap de programes europeus de la Diputació de Girona.

“Quins actors principals, eines i estratègies d’accés tenim a l’abast”, amb Oriol Lázaro, secretari general del Consell Català del Moviment Europeu.

Presenta i modera Joaquim Millan, director d’EUROLOCAL.

 

18.50 h

Torn de preguntes a través del xat.

 

19.00 h

Cloenda per part de Joaquim Colomer, president del Consell Comarcal del Ripollès.

 

 

Organitza:

 

Amb el suport i col·laboració de:

Compartiu-ho amb: