Nova reunió de la Taula de Salut Jove i de Gènere del Ripollès

11 de juny de 2021

La Taula de Salut Jove i de Gènere del Ripollès es va tornar a reunir, ahir dijous 10 de juny de 2021, per seguir treballant en el Protocol d’Abordatge de les Violències Sexuals als espais d’Oci del Ripollès.

 

La reunió, a la que van assistir professionals relacionats amb l’àmbit de la salut jove i de gènere de la comarca, anava encaminada a explicar les actuacions que s’estan fent en el territori per aplicar el Protocol d’Abordatge de les Violències Sexuals als Espais d’Oci del Ripollès.

Les actuacions que actualment s’estan duent a terme són les reunions amb regidors/es i/o alcaldes/esses i/o tècnics/es municipals per donar eines i recursos per poder aplicar, en la mesura de les seves possibilitats, les diferents accions derivades del protocol. A data d’avui s’han efectuat 11 reunions a municipis, i 17 dels 19  municipis de la comarca ja han aprovat el Protocol. També, s’està intensificant la campanya “No toquis la Pera”, efectuant dinàmiques als centres educatius de secundària de la comarca, distribuint material per als ajuntament que ho sol·licitin per propers actes, etc. L’altre acció amb la que s’està treballant per al proper mes d’octubre és una formació pel personal de comissions de festes, personal tècnic dels ajuntaments, regidors/es, etc. amb l’objectiu de donar eines i recursos per l’abordatge de les violències sexuals i lgtbifòbiques als agents que organitzen esdeveniments d’oci amb el suport de l’administració pública.

A finals d’any es publicarà un informe amb les dades de les diferents actuacions i com s’han anat aplicant en el territori.

La propera Taula de Salut Jove i de Gènere del Ripollès serà el proper mes de novembre.

Compartiu-ho amb: