La Trobada sardanista del Ripollès es torna a celebrar i ho fa amb Ripoll com a escenari

14 de juny de 2021

Dins del compromís amb la promoció de la cultura i les tradicions, el Consell Comarcal del Ripollès impulsa la Trobada sardanista del Ripollès. La plaça Abat Oliba de Ripoll ha estat el marc de la 31a edició, que s’havia de dur a terme l’any passat a Setcases, però que es va suspendre arran de la situació de pandèmia.

L’esdeveniment l’ha organitzat l’Agrupació sardanista de Ripoll, amb el suport del consell comarcal i l’Ajuntament de Ripoll i s’ha lligat amb la cita anual de la Festa del soci, en què l’entitat distingeix els membres que acumulen entre 30 i 35 anys d’antiguitat. La música l’hi han posat les cobles Sol de Banyuls i Bellpuig Cobla. També hi han pres part el president, Joaquim Colomer, així com el conseller comarcal de Cultura, Josep Estragués. El moment àlgid de la Trobada sardanista del Ripollès ha estat la interpretació, per part de les dues cobles alhora, de la sardana Comarca del Ripollès, de Maria Teresa Monclús.

L’elecció de Ripoll com a municipi que acull la 31a Trobada sardanista del Ripollès s’ha escaigut seguint el torn rotatiu d’entre tots els municipis de la comarca, des de la primera celebració d’aquesta efemèride. Aquest esdeveniment l’organitzen anualment les entitats sardanistes del Ripollès amb el suport del consell comarcal i de l’ajuntament del municipi que l’acull.

Per descobrir la resta de l’activitat sardanista de la comarca, consulteu la Guia sardanista del Ripollès:

📖 Guia sardanista del Ripollès

Compartiu-ho amb: