Èxit de la proposta de formació ocupacional per a joves a Ripoll

30 de juny de 2021

Deu joves ripollesos majors de setze anys que no estaven vinculats a cap acció formativa ni laboral, han participat d’un itinerari ocupacional promogut pel Pla Educatiu d’Entorn (PEE), les regidories de Joventut i Educació de l’Ajuntament de Ripoll, l’Agència de Desenvolupament del Ripollès (ADR) i el Consell Comarcal del Ripollès (CCR), en el marc dels tallers POEFE del Pla Educatiu d’Entorn 0-20 de Ripoll.

Per poder dur a terme aquesta acció ha estat molt important el treball en xarxa previ dels diferents serveis. Aquest treball ha permès detectar les persones joves susceptibles de participar en la proposta ocupacional, conèixer els seus interessos i motivacions i acompanyar-los durant les diferents etapes del procés.

Tots els participants han superat  la prova teòrica i la pràctica amb èxit,  fet que els hi permet  poder treballar com a operari de carretons elevadors.

Podeu llegir aquí la notícia que n’ha fet el servei de comunicació de l’Ajuntament de Ripoll.

Compartiu-ho amb: