L’Escola oficial d’idiomes obre les preinscripcions el 31 d’agost

9 d'agost de 2021

De part de l’Escola oficial d’idiomes Olot-Ripoll, el Consell Comarcal del Ripollès informa que el període de preinscripció per a les classes d’anglès i francès s’obrirà el proper 31 d’agost. Per al curs entrant, al centre de Ripoll, s’hi ha programat els nivells següents: A1, A2 i B1 de francès; i A2, B1, B2.1, B2.2 i C1 d’anglès. Les classes començaran el 27 de setembre. Enguany hi ha novetats entre els descomptes. A més, són acumulables, de manera que segons la casuística de l’alumne, la inscripció pot resultar gratuïta. Els descomptes es poden consultar clicant aquí.

Els cursos tenen una durada mínima de 130 hores. Les classes comencen a finals de setembre i acaben a finals de maig, seguint el calendari establert anualment pel Departament d’Educació. Els exàmens de certificació i les proves d’avaluació final es faran entre final de maig i començament de juny. Els horaris de les classes es poden consultar aquí.

Les preinscripcions es poden fer telemàticament clicant aquí o bé presencialment. El termini començarà el 31 d’agost i hi haurà temps fins al dia 3 de setembre a les 14 h. Per accedir al primer curs no hi ha cap requisit però per accedir als cursos següents cal disposar d’un certificat corresponent al curs anterior o bé fer una prova de nivell al dia i hora que s’indiqui. En el cas de l’anglès, el test serà en línia.

Per a més informació, contacteu amb l’Escola oficial d’idiomes Olot-Ripoll: secretaria@eoiolot.cat – 972 26 21 08

Les dependències de l’escola a Ripoll estan ubicades dins l’Institut Abat Oliba, a la carretera de Barcelona, 57.

Compartiu-ho amb: