Tornen les tardes joves

3 de novembre de 2021

Aquesta tardor han tornat les tardes joves als diferents municipis del Ripollès. Les tardes joves són un espai lúdic dirigit a les persones joves d’entre 12 i 17 anys i es realitzen en un total de deu municipis de la comarca: Campdevànol, Camprodon, Molló, Pardines, Planoles, Ribes de Freser, Sant Joan de les Abadesses, Sant Pau de Segúries, Setcases i Vilallonga de Ter.

La tarda jove és una activitat que es du a terme una tarda al mes i té una durada de dues hores, durant aquesta es realitzen jocs, dinàmiques, activitats de cuina, esport… Es tracta d’un recurs de lleure educatiu que parteix de les necessitats i els interessos de les persones joves de cada territori, és per això, que la proposta s’adapta a cada municipi, afavorint la participació i la implicació dels i de les joves.

En aquestes primeres tardes joves del curs escolar s’ha aprofitat per fer detecció d’interessos i animar-los a fer propostes sobre activitats que els hi agradaria realitzar. Algunes de les activitats que s’han dut a terme aquests primers dies han estat cuina o tie-dye.

Per conèixer tota la programació de les tardes i saber quan es fa a cada municipi només has de seguir a l’equip de joventut al següent compte d’Instagram: @joventutripolles, allà hi podràs trobar tota la programació a banda d’altres activitats i informacions d’interès de joventut.

Compartiu-ho amb: