El consell comarcal torna a celebrar la Trobada de gent gran del Ripollès, enguany a cavall de la Pobla de Lillet i Campdevànol

30 de juny de 2022

Amb l’objectiu de contribuir a l’oferta d’oci per a la població de més edat de la comarca, afavorir la descoberta del patrimoni nacional entre els habitants i promoure la cohesió entre els ciutadans dels diferents municipis, el consell comarcal ha organitzat la 4a Trobada de gent gran del Ripollès. Això és així després de la millora de la situació sanitària, que va impedir celebrar les edicions del 2020 i del 2021 d’aquesta efemèride.

En aquesta ocasió, i amb la voluntat d’aportar una destinació diferent de les ofertes fins ara, s’ha optat per organitzar un viatge fins a la Pobla de Lillet (el Berguedà). Allà, els participants han visitat l’exposició de patrimoni ferroviari miner, han pujat al Tren del ciment, han visitat el Museu del ciment i també han descobert els Jardins Artigas, dissenyats per l’arquitecte modernista Antoni Gaudí. Fetes les visites, els participants s’han desplaçat fins a Campdevànol, on s’ha dut a terme un dinar de germanor, en el qual també han participat el president, Joaquim Colomer, i la regidora d’Atenció a la gent gran de l’Ajuntament de Campdevànol, Blanca Sánchez. Per acabar, a la tarda, han visitat el Molí gros.

Les inscripcions a la Trobada de gent gran del Ripollès estaven obertes als majors de 65 anys de tota la comarca. En aquesta ocasió, els participants han provingut de nou municipis diferents: Campdevànol, Camprodon, Ogassa, Pardines, Planoles, Queralbs, Ribes de Freser, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses. Per transportar-los, s’han habilitat dues línies d’autobús.

ENGUANY, LA 4a EDICIÓ

La Trobada de gent gran del Ripollès és una iniciativa de les àrees de Presidència i de Serveis a les Persones del Consell Comarcal del Ripollès. Aquesta n’ha sigut la quarta edició després del gran interès que han despertat les tres primeres i passat el parèntesi marcat per la situació de pandèmia. Enguany, vist que la conjuntura sanitària millorava, s’ha decidit recuperar aquesta activitat.

La darrera convocatòria, celebrada el juny del 2019, va portar els participants fins a Montserrat. En les dues edicions prèvies, la destinació va ser la vall de Núria, coincidint amb la festivitat de Sant Pere.

📸 Descarregueu el reportatge fotogràfic de la trobada

Compartiu-ho amb: