Primer Improshow jove comarcal

13 de juliol de 2022

Des del passat 4 de juliol i fins a aquest dijous dia 14, un petit grup de joves de la comarca s’han estat format en tècniques teatrals de la mà de la Marina Prat i en Muisès, dues persones formades en el món de l’espectacle i amb molta energia i dinamisme que l’han contagiat als i les joves del projecte: Inicia’t al teatre.

Aquest dissabte finalitzarà el projecte amb l’Improshow Jove, un improshow és un tipus d’espectacle on les actrius i els actors han d’improvisar les situacions que se’ls plantegen. És el públic qui tria cada situació i també qui decideix la persona guanyadora del show.

L’Improshow Jove es realitzarà aquest dissabte 16 de juliol a les 19h a l’Era d’en Serralta de Sant Joan de les Abadesses. L’entrada és totalment gratuïta i serà una tarda de riures i diversió.

El projecte Inicia’t al teatre és una iniciativa de l’equip de Joventut del Ripollès del Consell Comarcal del Ripollès, que s’ha pogut realitzar gràcies al suport econòmic de la Diputació de Girona i la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i l’Ajuntament de Ripoll.

Compartiu-ho amb: