El Consell Comarcal del Ripollès anticipa el retorn d’algunes línies de transport escolar arran de la nevada

7 de febrer de 2023

Atesa la situació meteorològica, i en coordinació amb els ajuntaments, els centres d’ensenyament i les empreses concessionàries del servei, el Consell Comarcal del Ripollès ha anticipat el retorn dels usuaris del transport escolar de Beget, Llanars, Molló, Setcases i Vilallonga de Ter, corresponents a les línies 1, 2, i 3. El servei s’ha efectuat a partir de dos quarts de tres de la tarda, acabat el servei de menjador. Totes tres línies juntes tenen un total de 106 usuaris, per bé que no tots les han fet servir avui.

El Consell Comarcal del Ripollès ha fet seguiment durant tot el dia de la situació meteorològica per valorar les possibles alteracions del servei. Així mateix, s’ha supervisat cas per cas el funcionament de cadascuna de les expedicions per assegurar que l’operatiu fos un èxit i tots els usuaris arribessin a casa.

Compartiu-ho amb: