El Consell Comarcal del Ripollès preveu, per demà dijous, desenvolupar amb normalitat el servei de transport escolar

8 de febrer de 2023

Atesa la millora de la viabilitat de les carreteres i de la meteorologia, el Consell Comarcal del Ripollès preveu, demà dijous, desenvolupar amb tota normalitat el servei de transport escolar del Ripollès.

ACTUALITZACIÓ 07/02/2023 · 19:26 H:
Suspès, el transport escolar demà dimecres a tot el Ripollès excepte els serveis urbans de Ripoll i el tram Campdevànol-Ripoll de l’R11

El Consell Comarcal del Ripollès ha decidit suspendre el transport escolar a tot el Ripollès per demà dimecres, 8 de febrer, excepte els serveis urbans de Ripoll i el tram Campdevànol-Ripoll de la línia R11. La decisió s’ha pres vist l’estat de les carreteres i la previsió meteorològica.

Des del consell comarcal s’ha enviat un missatge SMS a totes les famílies afectades per tal que estiguin previngudes i també s’ha informat els centres d’ensenyament i els ajuntaments. En total, el nombre d’usuaris dels serveis suspesos és de 254.

DIMARTS, RETORNS ANTICIPATS

Atesa la situació meteorològica, i en coordinació amb els ajuntaments, els centres d’ensenyament i les empreses concessionàries del servei, el Consell Comarcal del Ripollès ha anticipat aquest dimarts el retorn dels usuaris del transport escolar de Beget, Llanars, Molló, Setcases i Vilallonga de Ter, corresponents a les línies 1, 2, i 3. El servei s’ha efectuat a partir de dos quarts de tres de la tarda, acabat el servei de menjador. Totes tres línies juntes tenen un total de 106 usuaris.

El Consell Comarcal del Ripollès ha fet seguiment durant tot el dia de la situació meteorològica per valorar les possibles alteracions del servei. Així mateix, s’ha supervisat cas per cas el funcionament de cadascuna de les expedicions per assegurar que l’operatiu fos un èxit i tots els usuaris arribessin a casa.

Compartiu-ho amb: