Cursos intensius de monitors/es i directors/es per setmana santa

23 de febrer de 2023

Per treballar com a monitor/a o director/a de lleure en casals d’estiu, menjadors escolars, campaments, cases de colònies…. és obligatòria una formació oficial de lleure.

Aquesta setmana santa, s’organitzaran dos cursos intensius per a futurs professionals del món del lleure, el curs de monitors/es i el curs de directors/es, uns cursos que permetran obtenir el carnet i diploma oficial de lleure educatiu.

Curs de monitor/a de lleure

Aquest curs va dirigit a totes les persones majors de 18 anys que vulguin treballar en un futur com a monitores de lleure, ja sigui en casals d’estiu, cases de colònies, menjadors escolars…. Amb aquest curs s’aconsegueix el diploma i carnet oficial de monitor/a de lleure expedit per la Generalitat de Catalunya, un carnet que obre les portes al món laboral en aquest sector.

El curs consta d’un total de 310 hores, 150 hores de l’etapa teòrica i 160 hores de pràctiques. Aquesta setmana santa es pot cursar, de forma intensiva, les hores teòriques per posteriorment poder fer les pràctiques i obtenir el títol.

El curs es realitzarà els dies 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 i 10 d’abril de 9:00 h a 14:00 h i de 15:30 h a 20:00 h al Centre Cívic-El Palmàs de Sant Joan de les Abadesses.

El preu del curs són 275€ (sense incloure l’estada de colònies que té un cost de 25€)

El curs l’imparteix l’escola de lleure Quiràlia, tota la informació específica i les inscripcions es poden fer en el següent enllaç.

Curs de director/a de lleure

Aquest curs va dirigit a aquelles persones que ja tenen experiència en el món del lleure educatiu i volen cursar una formació que els permeti dinamitzar equips o dirigir, planificar, organitzar, gestionar i avaluar accions de lleure educatiu.

Per accedir a aquest curs cal estar tenir el títol de monitor/a de lleure o estar en possessió d’una titulació universitària de l’àmbit social o acreditar una experiència de 2 anys en tasques de monitoratge infantil i juvenil.

El curs té una durada total de 320 hores, 200 hores d’etapa teòrica i 120 hores de pràctiques. Aquesta setmana santa es pot cursar, de forma intensiva, les hores teòriques que permeten poder accedir a les pràctiques i a l’obtenció del títol.

El curs es realitzarà els dies 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 15 i 16 d’abril de 9:00 h a 14:00 h i de 15:00 h a 19:00 h al Casal de joves El Galliner de Ripoll.

El preu del curs són 285€ (sempre que s’arribi a un mínim de 20 persones inscrites, si no és així aquest es pot veure incrementat)

El curs l’imparteix l’Escola Lliure El Sol, tota la informació específica i les inscripcions es poden fer en el següent enllaç.

Per a qualsevol dubte sobre els cursos, es pot contactar directament amb el servei de Joventut del Ripollès al telèfon 625 43 47 67 o través de les xarxes socials.

Compartiu-ho amb: