El Consell Comarcal del Ripollès se suma a les commemoracions del Dia internacional de les dones

8 de març de 2023

El Consell Comarcal del Ripollès se suma a les commemoracions del Dia internacional de les dones. D’entrada, i com és habitual, el president, Joaquim Colomer, i la consellera comarcal de Serveis a les persones, Dolors Costa, han llegit una declaració institucional amb motiu del 8M.

A continuació, i amb la participació d’empleats de tots els organismes ubicats dins la seu institucional del consell comarcal, el Consorci de benestar social del Ripollès ha organitzat una activitat per posar de manifest les desigualtats socials entre homes i dones en l’àmbit domèstic.

Per acabar, tothom que ho ha volgut ha participat en la preparació d’un mural, en el marc de la campanya #RipollèsCorresponsable. Aquest mural s’ha penjat a la façana institucional del Consell Comarcal del Ripollès.En el marc de la commemoració, aquest vespre, la façana de l’edifici s’il·luminarà de color lila.

Compartiu-ho amb: