Camp de treball a Ribes de Freser

24 de maig de 2023

Aquest estiu, un nou projecte que es portarà a terme a Ribes de Freser. Es tracta d’un Camp de Treball organitzat per l’àrea de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès i l’Ajuntament de Ribes de Freser.

Un Camp de Treball és una experiència de voluntariat, formativa i de lleure on les persones joves ofereixen el seu temps per tal de realitzar una tasca de suport a nivell local, fent un treball de tipologia molt diversa (social, mediambiental, cultural, educatiu, etc.) realitzant tasques com ara la protecció de la natura, sensibilització, ajudant persones i col·lectius, intervencions al patrimoni i/o equipaments municipals, manteniment, festivitats, etc.

Les persones joves hi participen de forma voluntària, pel que la participació no suposarà cap cost per a elles; però se’ls demana compromís amb les activitats que decideixin fer i responsabilitat en les activitats que es duran a terme. Una vegada s’hagin realitzat les tasques adequadament els i les joves rebran una compensació que consistirà en una sortida al parc aquàtic.

Les persones destinatàries són joves de 14 a 16 anys de la Vall de Ribes que tinguin ganes de participar-ne. La durada del Camp de Treball serà del 3 al 28 de juliol en horari de 9 h a 13 h i el punt de trobada serà el Casal de Cultura de Ribes de Freser.

Per tal de formalitzar la inscripció, heu d’omplir el següent document:

Un cop omplerts tots els camps i signat, s’ha de fer arribar en el següent correu: joventutvfreser@ripolles.cat

El període d’inscripcions que anirà del 24 de maig al 19 de juny ambdós inclosos.

Per a més informació ús podeu dirigir a l’Oficina Jove del Ripollès o posar-vos en contacte amb la tècnica de joventut de referència a través del telèfon 634 764 449 o bé a través del correu electrònic joventutvfreser@ripolles.cat

Compartiu-ho amb: