El Consell Comarcal del Ripollès aconsegueix una subvenció de prop de 43.000 € de la Diputació de Girona per finançar serveis

27 d'octubre de 2023

El Consell Comarcal del Ripollès treballa amb la complicitat de la Diputació de Girona a l’hora de donar servei a les persones i als ajuntaments. És en aquest context que la corporació ha aconseguit una subvenció del Fons econòmic de caràcter extraordinari del 2023, de l’ens provincial. Concretament, es tracta d’un import de 42.755,03 euros.

Amb aquesta subvenció, el consell ha aconseguit un complement econòmic per contrarestar les conseqüències d’aquesta conjuntura inflacionista de l’economia que s’ha plasmat a tot tipus de costos. Entre elles hi ha despeses en matèria de telecomunicacions i en l’àmbit de la publicitat i la comunicació, però també pel que fa als serveis de neteja de l’edifici administratiu comarcal; reparació, manteniment i conservació dels equips informàtics; i despeses vinculades al consum elèctric dels edificis del consell comarcal.

Els Fons econòmic de caràcter extraordinari del 2023 de la Diputació de Girona tenen un apartat destinat a consells comarcals dotat amb 400.000 euros, en règim de concurrència no competitiva. D’aquests, segons els topalls establerts per l’organisme provincial, el Ripollès podia optar, com a màxim, als 42.755,03 euros, obtinguts gràcies a les gestions dutes a terme. Segons les bases de la convocatòria, podien optar a subvenció despeses en operacions corrents amb la finalitat de prestar serveis públics o promoure activitats de competència comarcal o delegades.

Compartiu-ho amb: