Estiu jove a Ribes de Freser

16 de febrer de 2024

L’Estiu Jove a Ribes és un camp de treball, una experiència de voluntariat, formativa i de lleure on les persones joves ofereixen el seu temps per tal de realitzar una tasca de suport a nivell local, fent un treball de tipologia molt diversa (social, mediambiental, cultural, educatiu, etc.) realitzant tasques com ara la protecció de la natura, sensibilització, ajudant persones i col·lectius, intervencions al patrimoni i/o equipaments municipals, manteniment, festivitats, etc. Així com espais d’oci i de coneixement del territori i de les entitats del municipi.

Les persones joves hi participen de forma voluntària, pel que la participació no suposarà cap cost per a elles; però se’ls demana compromís amb les activitats que decideixin fer i responsabilitat en les activitats que es duran a terme. Una vegada s’hagin realitzat les tasques adequadament els i les joves rebran una compensació que consistirà en una sortida lúdica fora del municipi.

Les persones destinatàries són joves de 12 a 16 anys de la Vall de Ribes que tinguin ganes de participar-ne. La durada serà de l’1 al 31 de juliol en horari de 9h a 13h i el punt de trobada serà el Casal de Cultura de Ribes de Freser.

Les persones destinatàries són joves de 12 a 16 anys de la Vall de Ribes que tinguin ganes de participar-ne. La durada del Camp de Treball serà de l’1 al 31 de juliol en horari de 9h a 13h i el punt de trobada serà el Casal de Cultura de Ribes de Freser.

Per a més informació us podeu dirigir a l’Oficina Jove del Ripollès o posar-vos en contacte amb la tècnica de joventut de referència a través del telèfon 634 764 449 o bé a través del correu electrònic joventutvfreser@ripolles.cat

Compartiu-ho amb: