Curs de monitors/es de lleure a Ripoll

23 de febrer de 2024

Per treballar com a monitor/a de lleure en casals d’estiu, menjadors escolars, campaments, cases de colònies…. és obligatòria una formació oficial de lleure.

Aquesta setmana santa, s’organitzarà un curs intensiu per a futurs professionals del món del lleure, el curs de monitors/es que permet obtenir el carnet i diploma oficial de lleure educatiu.

Curs de monitor/a de lleure

Aquest curs va dirigit a totes les persones majors de 18 anys que vulguin treballar en un futur com a monitores de lleure, ja sigui en casals d’estiu, cases de colònies, menjadors escolars…. Amb aquest curs s’aconsegueix el diploma i carnet oficial de monitor/a de lleure expedit per la Generalitat de Catalunya, un carnet que obre les portes al món laboral en aquest sector.

El curs consta d’un total de 310 hores, 150 hores de l’etapa teòrica i 160 hores de pràctiques. Aquesta setmana santa es pot cursar, de forma intensiva, les hores teòriques per posteriorment poder fer les pràctiques i obtenir el títol.

El curs es realitzarà els dies 23, 24, 25, 2, 27, 28, 29, 30, 31 de març i l’1 d’abril de 9:00 h a 14:00 h i de 15:30 h a 20:00 h a l’Oficina Jove del Ripollès – Casal de Joves El Galliner de Ripoll.

El preu del curs són 275€ (sense incloure l’estada de colònies que té un cost de 25€)

El curs l’imparteix l’escola de lleure Quiràlia, tota la informació específica i les inscripcions es poden fer en el següent enllaç.

Compartiu-ho amb: