El consell comarcal engega la 3a edició del projecte “Inicia’t al teatre”, per promoure l’aproximació dels joves a aquesta disciplina

5 de juliol de 2024

Apostar per la creació i la inquietud cultural entre els joves és l’objectiu amb el qual Joventut del Ripollès, del Consell Comarcal del Ripollès, organitza la 3a edició del projecte Inicia’t al teatre. Es tracta d’un programa dirigit als joves, que promou una aproximació al món del teatre i que rep suport econòmic de la Diputació de Girona.

Inicia’t al teatre permetrà als inscrits adquirir noves tècniques i estratègies teatrals, aprendre recursos interpretatius i, tot això, colze a colze, joves d’arreu de la comarca sense necessitat de tenir experiència prèvia. El projecte consta d’un conjunt de tallers que condueixen a un altre objectiu: preparar un espectacle final de mim. Aquesta iniciativa també busca descobrir la realitat teatral del Ripollès i establir vincles amb alguna de les companyies que hi ha.

Les sessions formatives han començat aquest dilluns, 1 de juliol. Les classes duraran dues setmanes. Algunes temàtiques concretes que s’hi abordaran són la concentració, les emocions, la creació de personatges i l’assaig general. Tot seguit, arribarà l’espectacle final, que es farà dissabte 13 de juliol, les cinc de la tarda, a la plaça del Carme, de Camprodon. Tant la formació com la coordinació de l’espectacle final recau en dos professionals del món de la interpretació.

Amb el suport de:

Diputació de Girona
Compartiu-ho amb: