Salutació del president Joaquim Colomer i Cullell

Portada » Salutació del president

Benvolguts, benvolgudes,

És una satisfacció saludar-vos des del portal web del Consell Comarcal del Ripollès, un espai que, com tota la nostra corporació, és al servei de les persones i dels municipis.  I és que aquest és el compromís màxim de la meva presidència i de tot el govern comarcal: treballar per la comarca amb il·lusió i amb ganes, per cohesionar-la, fer-la avançar i donar-li la rellevància que es mereix. I aquest és un repte d’equip, de persones i, sobretot, amb mà estesa a tots els grups polítics comarcals.

Entre els eixos d’aquest mandat hi situem els canvis en la gestió dels menjadors escolars, l’execució dels projectes turístics finançats amb fons FEDER, millorar les condicions laborals del Consorci de benestar social del Ripollès, reimpulsar-ne els serveis i reivindicar la solució de les mancances en infraestructures com el el servei ferroviari, la disponibilitat de la fibra òptica i les vies verdes, entre altres.

Amb tot això, us obro les portes del Consell Comarcal del Ripollès, una institució a la vostra disposició i us convido a, entre tots, sumar esforços i treballar en comú per un Ripollès amb un futur prometedor per a tothom que en forma part. 

Benvinguts!

Curriculum vitae

Joaquim Colomer i Cullell és nascut el 1982 i és de Ripoll, municipi del qual és regidor des del 2015, actualment com a cap de l’àrea de Serveis al territori, Sostenibilitat i Empresa. És tècnic del món de la construcció, amb la titulació d’Arquitecte tècnic (Universitat de Girona), el grau en Enginyeria de l’edificació (Universitat de Girona) i un màster en Gestió integral en l’edificació i consultoria immobiliària Project & Facility Master (Universitat de Girona). Suma experiència professional en diverses empreses del món de la construcció. Colomer també és president de les executives local i comarcal del Partit demòcrata europeu català (PDeCAT) i president del Fòrum comarcal de l’Associació catalana de municipis i comarques.

Seguiu l'activitat del president

Podeu estar al corrent de l’activitat institucional del president del Consell Comarcal del Ripollès a través de l’apartat de notícies del nostre web o mitjançant les xarxes socials:

Twitter del president

Instagram del president

Contacteu amb el president

A través d’aquest formulari podeu fer arribar al president del consell comarcal les vostres consultes, suggeriments i aportacions.