Servei comarcal de català del Ripollès
Portada 9 Servei comarcal de català del Ripollès

El Servei comarcal de català té per objectiu incentivar la continuïtat de l’aprenentatge de la llengua catalana entre parlants i afavorir l’acolliment lingüístic als nouvinguts. Forma part del Consorci per a la normalització lingüística (CPNL), que al seu torn depèn de la direcció general de Política lingüística del departament de Cultura i està format per la Generalitat i 135 ens locals, incloent-hi el Consell Comarcal del Ripollès. 

A més de diversos cursos de català presencials i no presencials, el Servei comarcal de català del Ripollès, com a organisme que vetlla per la normalització lingüística també desenvolupa altres projectes. Per exemple, el voluntariat per la llengua, assessorament lingüístic o la correcció de documents de fins a quatre fulls. També és el responsable de projectes com la Gimcana de les llengües, en què participen les escoles o l’exposició Paraules de Festa major. 

Finalment, el Servei comarcal de català ofereix l’adaptació de cursos a mida adreçats a les organitzacions i empreses per cobrir les necessitats específiques de llengua, que faciliten la bona atenció a la clientela i la millora de les competències empresarials. L’oferta més vinculada al món professional s’orienta a millorar l’expressió oral i l’expressió escrita, així com a la resolució de dubtes lingüístics amb els recursos disponibles a la xarxa.

Persona de contacte: Mònica Jaume

Telèfon: 972 70 32 11 · ext. 4259

Contacte: cliqueu aquí

Compartiu-ho amb: