Gabinet de Presidència i Comunicació
Portada 9 Gabinet de Presidència i Comunicació

El Gabinet de Presidència i Comunicació és el responsable de la projecció interna i externa de la informació que genera el Consell Comarcal del Ripollès, així com també de les relacions institucionals i el protocol.

En el vessant més estrictament comunicatiu, el gabinet elabora i distribueix notes de premsa, organitza rodes de premsa i presentacions públiques i també col·labora en l’organització d’esdeveniments com per exemple la Gala literària del Ripollès. A més, aquest gabinet és des d’on s’elaboren i publiquen els continguts de la pàgina web i totes les pàgines que el consell té a les xarxes socials. A part d’això, també s’ocupa de planificar i elaborar els continguts publicitaris de la institució que apareixen als mitjans de comunicació o altres suports.

Pel que fa al president, el gabinet gestiona l’agenda del president i organitza part de les seves reunions. Així mateix, vehicula les comunicacions dels ciutadans i d’altres institucions dirigides al president i als consellers comarcals.

Contacteu amb nosaltres

  Persona de contacte: Agustí Mas

  Telèfon: 972 70 32 11 · ext. 4248 o 676 43 99 71

  Horari: De dilluns a divendres, de 8 a 15 h
  Des de l’11 de setembre fins al 31 de maig, també obrim el dimarts de 16 a 19 h.

  Aquest servei es presta amb el suport de la

  Compartiu-ho amb: