Ensenyament: sol·licituds del curs 2020-2021
Portada 9 Ensenyament 9 Ensenyament: sol·licituds del curs 2020-2021

Com cada any, podeu fer telemàticament totes les sol·licituds d’ajuts de menjador i de transport escolar. Aquí trobareu una guia amb instruccions sobre com fer-ho:

ℹ Guia per a les sol·licituds telemàtiques d’ajuts d’ensenyament (actualitzada el 9 de maig de 2018)

⚠️Recordeu que les sol·licituds s’han de presentar per instància electrònica o presencialment. No s’admetran per correu electrònic.
Als desplegables següents, trobareu els formularis per fer els diferents tipus de sol·licituds referents al servei de transport escolar del Ripollès.

⚠ Important: obriu els formularis amb el programari Adobe per omplir-los i recordeu guardar-los abans de tancar-los. (📥 descarregueu l’Adobe Acrobat Reader)

En cas que necessiteu ajut per fer la sol·licitud o preferiu fer-ho presencialment, caldrà que sol·liciteu cita prèvia al telèfon 972 70 32 11.

Menjador escolar

Bases reguladores per a l’atorgament d’ajuts de menjador adreçats a l’alumnat d’ensenyament obligatori i de segon cicle d’educació infantil: català | castellano

📄 Sol·licitud de gratuïtat dels serveis de transport i menjador escolar del curs 20-21

📄 Sol·licitud de l’ajut de menjador escolar del curs 20-21 (només per a noves matriculacions)

📄 Sol·licitud de plaça de menjador escolar

     ❓ Respostes a les preguntes més freqüents sobre aquesta sol·licitud

     📄 Model d’alta o modificació de les dades bancàries del deutor    

📥 Presentació de sol·licituds

⚠️Recordeu que les sol·licituds s’han de presentar per instància electrònica o presencialment. No s’admetran per correu electrònic.

Transport escolar

🗺️ Informació de línies de transport escolar del curs 20-21

ℹ Bases reguladores per a l’atorgament d’ajuts de desplaçament adreçats a l’alumnat d’ensenyament obligatori i de segon cicle d’educació infantil: català | castellano

📄 Sol·licitud de gratuïtat dels serveis de transport i menjador escolar del curs 20-21 (només per a noves matriculacions)

📄 Sol·licitud de l’ajut socioeconòmic individual de desplaçament per al curs 20-21 (termini exhaurit)

📄 Sol·licitud ajut geogràfic individual de desplaçament per al curs 20-21 (termini exhaurit)

📄 Sol·licitud de plaça del servei de transport escolar urbà per al curs 20-21

📄 Model d’alta o modificació de les dades bancàries del deutor

📥 Presentació de sol·licituds  ⚠️Recordeu d’adjuntar la foto de carnet

⚠️Recordeu que les sol·licituds s’han de presentar per instància electrònica o presencialment. No s’admetran per correu electrònic.

Les sol·licituds també es poden demanar presencialment a la seu del consell comarcal de dilluns a divendres, de 12.30 a 14.30 h. Per a això és impresdindible demanar cita prèvia trucant al 972 70 32 11.

Per poder accedir als ajuts de transport o menjador escolars caldrà que, a l’hora de la petició, l’alumne beneficiari disposi d’un DNI o NIE vigent. Per tant, no s’acceptaran peticions on no figuri el seu número de document.

ℹ| Més informació

ℹ| Com obtenir o renovar el DNI, el NIE o el passaport

Compartiu-ho amb: