Escola comarcal de música del Ripollès

Portada » Escola comarcal de música del Ripollès

L’Escola comarcal de música del Ripollès neix amb el propòsit de crear una ensenyança musical de qualitat al Ripollès. Mitjançant les dues seus que té actualment, una a Sant Joan de les Abadesses i l’altra a Ripoll, s’ha aconseguit fer la música propera a tota la comarca. El Consell Comarcal del Ripollès desenvolupa la tasca d’administrador general del centre.

L’Escola Comarcal de Música del Ripollès incideix en la formació integral dels alumnes donant-los un ensenyament que complementa tot els altres aprenentatges i ajuda a construir, desenvolupar i reafirmar la seva personalitat i a manifestar, expressar i consolidar la seva sensibilitat. Vol ser una escola participativa i global sense deixar mai de considerar l’atenció individualitzada.

Podeu accedir al blog informatiu de l’Escola comarcal de música del Ripollès, a través de l’enllaç següent:

Subvencions curs 20-21

El Consell Comarcal del Ripollès obre una convocatòria de subvencions destinades a les famílies per a l’assistència d’infants i joves a l’Escola comarcal de música del Ripollès en diferents supòsits.

 

📄 Sol·licitud de subvenció per pal·liar els efectes econòmics de la pandèmia de la covid-19 durant el curs 19-20

📄 Sol·licitud de bonificació de l’import de la taxa per nombre d’alumnes inscrits per al curs acadèmic 20-21

📄 Sol·licitud de bonificació de l’import de la taxa i la matrícula a raó de renda de la unitat familiar per al primer trimestre del curs 20-21

📥 Presentació electrònica de sol·licituds

 

📑 Extracte del decret de Presidència pel qual s’aprova la convocatòria: català | castellano