Joventut del Ripollès
Portada 9 Joventut del Ripollès
Joventut del Ripollès capçalera

El consell comarcal disposa d’un servei tècnic especialitzat en matèria de Joventut que dóna suport als municipis de la comarca en el disseny, desenvolupament i execució dels projectes i programes adreçats als joves. Joventut del Ripollès desplega les polítiques de joventut en matèria d’emancipació a la comarca. Una tasca que realitza en coordinació amb altres agents del territori implicats en cada àmbit: educació, feina, habitatge, salut, participació, lleure i mobilitat. Tot, per oferir als joves els serveis d’informació, orientació, assessorament, acompanyament i tramitació, entre altres. Joventut del Ripollès desenvolupa totes aquestes accions a través de diversos serveis. Entre ells hi ha les Tardes joves, els punts joves dels instituts, el projecte de Brigades joves, l’intercanvi Erasmus plus i el servei d’atenció i assessorament d’Oficina jove.

DE FESTA AMB BUS

Amb el carnet De festa amb bus podràs anar a diferents festes majors de la comarca. Aconsegueix el carnet i gaudeix d ela festa sense haver d’agafar el cotxe.

INICIA'T AL TEATRE

L’equip de Joventut del Ripollès amb el suport econòmic de la Diputació de Girona, ha preparat uns tallers formatius de teatre que conclouen amb un espectacle final de teatre de carrer per a aquest estiu.

Si tens entre 13 i 25 anys, t’interessa el teatre i vols aprendre noves tècniques d’actuació teatral, apunta’t!

Farem una formació del 3 al 14 de juliol que conclourà amb un espectacle de teatre de carrer el 15 de juliol. La inscripció és totalment gratuïta!

ACTIVITATS D'ESTIU

Ja tenim a punt les activitats d’estiu 2023. Vine a gaudir d’activitats refrescants als diferents municipis de la comarca.

UNIVERS JOVE

L’Univers Jove és la fira d’orientació acadèmica que es realitza a Ripoll anualment durant els primers mesos de l’any, un espai on les persones joves poden descobrir el seu futur acadèmic i informar-se de diferents estudis. A banda del dia de l’Univers Jove, es disposa de la pàgina web https://universjove.cat on les i els joves poden trobar informació d’interès sobre el seu futur, com també, tot el recull de centres de la comarca que ofereixen estudis postobligatoris.

NOTÍCIES DE JOVENTUT

INFORMACIÓ D'INTERÈS

ON SOM

Ripoll · El Galliner

Plaça de l’1 d’octubre, 6. Dilluns: de 15:30 a 19 h Dimarts: de 15:30 a 19 h Dimecres: de 9 a 13 h i de 15:30 a 19 h Dijous: de 15:30 a 19 h Divendres: de 9 a 13 h

Sant Joan de les Abadesses · El Palmàs

Carrer de Jaume Nunó, 4. Equipament temporalment tancat

CONTACTEU AMB JOVENTUT DEL RIPOLLÈS

· Contacte genèric Joventut del Ripollès: 972 700 717 · joventut@ripolles.cat (Albert López) · Oficina jove: 625 434 767 · oficinajove@ripolles.cat (Albert López) · Referent d’ocupació juvenil: 634 764 446 · garantiajuvenil@ripolles.cat (Isabel Gómez) · Coordinació comarcal: 972 70 32 11 · joventutcomarcal@ripolles.cat (Laura Vidal)

· Ripoll: 630 785 704 · joventut@ajripoll.cat (Albert Rivas) · Sant Joan: 972 722 357 · centrecivic@santjoandelesabadesses.cat (Anna Julvé) · Vall del Freser: 634 764 449 · joventutvfreser@ripolles.cat (Carina Jové) · Vall del Ter: 634 764 448 · joventutvter@ripolles.cat (Neus Bosch)

Compartiu-ho amb: