Joventut del Ripollès

Portada » Joventut del Ripollès
Joventut del Ripollès capçalera

El consell comarcal disposa d’un servei tècnic especialitzat en matèria de Joventut que dóna suport als municipis de la comarca en el disseny, desenvolupament i execució dels projectes i programes adreçats als joves. Joventut del Ripollès desplega les polítiques de joventut en matèria d’emancipació a la comarca. Una tasca que realitza en coordinació amb altres agents del territori implicats en cada àmbit: educació, feina, habitatge, salut, participació, lleure i mobilitat. Tot, per oferir als joves els serveis d’informació, orientació, assessorament, acompanyament i tramitació, entre altres.

Joventut del Ripollès desenvolupa totes aquestes accions a través de diversos serveis. Entre ells hi ha les Tardes joves, els punts joves dels instituts, el projecte de Brigades joves, l’intercanvi Erasmus plus i el servei d’atenció i assessorament d’Oficina jove.

ENQUESTA

L’equip de Joventut del Ripollès actualment prepara el pla comarcal i els plans locals de joventut, que marcaran les polítiques i els àmbits d’actuació del consell comarcal i dels ajuntaments. Per fer-ho possible, necessitem la teva opinió. Si tens entre 12 i 30 anys i ets del Ripollès, t’agrairem que dediquis uns minuts a respondre aquesta enquesta anònima. Moltes gràcies!

NOTÍCIES DE JOVENTUT

INSTAL·LACIONS JUVENILS

CONTACTEU AMB JOVENTUT DEL RIPOLLÈS

[contact-form-7 id=”12175″]

Joventut del Ripollès

Persona de contacte: Albert López

Telèfon: 972 70 07 17
625 43 47 67 (també WhatsApp)

Horari:
Dimarts i dijous: de 16 a 20 h
Dimecres i divendres: de 9 a 13 i de 16 a 20 h
(dilluns, dissabte i diumenge: tancat)

Plaça de l’1 d’octubre, 6
17500 Ripoll

Compartiu-ho amb:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page