Dinàmiques per treballar les pantalles amb joves
Portada 9 Joventut del Ripollès 9 Dinàmiques per treballar les pantalles amb joves

Des de la Taula de Referents de Salut Jove de les Comarques Gironines (RSJ), de la que el servei de Joventut del Ripollès en forma part, s’ha realitzat un recull de dinàmiques per treballar les pantalles amb joves.

Aquest recurs, pensat per a professionals de l’educació i professionals de l’educació en el lleure, s’ofereix tot un recull de dinàmiques per a joves d’entre 12 i 15 anys. Totes tenen una hora de durada, per tal de facilitar-ne l’aplicació en els grups classe i compten amb un seguit d’indicacions per dur-les a terme, com també, recursos complementaris on obtenir més informació sobre la temàtica. Al final de cada fitxa apareix una avaluació professional per a qui l’apliqui, amb l’objectiu de tenir un retorn sobre aquestes.

En total són 4 dinàmiques, que s’han provat prèviament amb grups de joves, cada una permet treballar un d’aquests quatre àmbits lligats al consum de pantalles: autoestima, consum crític i selectiu, soledat i relacions presencials, i habilitats comunicatives. A més, s’ofereixen dues dinàmiques complementàries sobre intimitat i consentiment i, autoestima, com també, un seguit de recursos d’interès sobre la temàtica.

A aquí es pot descarregar el recurs, aquest és de lliure aplicació.

Per a qualsevol dubte, pots contactar amb la referent de salut jove al 634 76 44 48

Compartiu-ho amb: