Punt jove
punt-jove

El punt jove s’organitza a través de l’Oficina Jove del Ripollès, a través de l’informador juvenil de l’Oficina Jove i les tècniques de joventut, tant les municipals (Ripoll i Sant Joan de les Abadesses), com les compartides dels municipis de la vall del Ter i del Freser.

El punt jove es realitza als centres educatius (Instituts) durant l’hora del pati, d’aquesta forma podem mantenir informats als i les joves, d’una manera molt més propera, sobre diferents aspectes d’interès lligats a les persones joves. A més a més, podem començar una orientació motivada per una informació que potser, sense aquest mitjà, no els hagués arribat.

Amb els i les joves parlem sobretot d’aspectes acadèmics, de lleure, relacionats amb el món laboral i l’ocupació, recursos municipals i de salut, etc. D’aquesta manera, aconseguim arribar a la joventut dels diferents municipis de la comarca i, així, descentralitzar el servei.

És una proposta que permet dinamitzar l’alumnat dels centres de secundària, tant dins com fora de l’espai acadèmic, amb l’objectiu d’aconseguir la participació activa, la vivència personal i la implicació de les persones joves en la vida quotidiana, dins i fora dels centres d’educació secundària.

Compartiu-ho amb: