Tardes Joves TU TRIES: Consum
Portada 9 Joventut del Ripollès 9 Tardes Joves TU TRIES: Consum

Controlo? Puc consumir sense risc?

Aquestes o altres són algunes de les preguntes que es poden fer les persones joves referent a temes de consum, i des de joventut creiem amb la importància que les respostes siguin de la mà d’una persona experta i siguin respostes de qualitat, fugint de mites o d’argumentaris buits de contingut.

És per això que s’ha impulsat una nova tarda jove: Tu tries.

La tarda jove Tu tries és un espai segur d’atenció gratuïta, confidencial i individualitzada on s’atendran tots els dubtes i les consultes relacionades amb temes de consum (ja sigui de tòxics o de pantalles) o d’addicció.

La persona encarregada de dur a terme les atencions individuals és la persona referent del Centre d’Atenció a les Drogodependències, CAS Ripollès, i l’espai on es realitzaran és al Casal de Joves El Galliner – Oficina Jove del Ripollès.

El projecte surt de l’experiència positiva de les tardes joves de sexualitat, un espai on les persones joves poden realitzar consultes sobre sexualitat de forma confidencial i en un espai proper i de caràcter més informal com és el casal de joves. Amb aquesta experiència i amb la preocupació sobre els casos de consum, neix aquest servei d’atenció individualitzada en l’àmbit de consum en el mateix espai i conduit també de la mà de persones expertes.

L’atenció individualitzada s’oferirà el primer dimarts de cada mes de 16 a 18:30 h a partir del mes d’octubre al Casal de Joves El Galliner – Oficina Jove del Ripollès, i va dirigida a joves de 16 a 29 anys.

És recomanable demanar cita prèvia a través del següent telèfon: 625 43 47 67. En aquest mateix número es poden fer arribar consultes sobre aquest àmbit.

La tarda jove – tu tries és possible gràcies a la bona entesa i col·laboració entre professionals dels equips de: l’Oficina Jove del Ripollès (Consell Comarcal del Ripollès), el casal de joves El Galliner, l’Institut Català de la Salut – Ripollès, l’Institut d’Assistència Sanitària, la taula de salut mental del Ripollès i l’Ajuntament de Ripoll.

Compartiu-ho amb: